Campings Limburg

Limburg staat natuurlijk bekend om haar gastvrijheid en gezelligheid. Dit is in Nederland zo, maar in België is het niet anders. Vanaf de camping in Belgisch Limburg ontdek je de gastvrijheid van de inwoners en de prachtige natuur maakt het ideale plaatje helemaal compleet. Kamperen in Limburg is dan ook een regelrechte garantie op een heerlijke vakantie in één van de mooiste gebieden van België.

Kamperen in Belgisch Limburg

Fietsliefhebbers kunnen hun geluk niet op in Limburg. Vanaf de camping in Limburg start je je fietstocht door het glooiende heuvellandschap die zo kenmerkend is voor de kampeerregio. Ontdek de pittoreske dorpjes en de overweldigende vergezichten die je hier zult vinden.

Ook wandelaars kunnen hun hart ophalen op de camping in Limburg, net als liefhebbers van andere (sportieve) activiteiten. Zo kun je hier prima paardrijden, mountainbiken, raften, kanoën en tal van andere activiteiten beoefenen. Tevens bieden omliggende kampeerregio’s als Antwerpen, Vlaams-Brabant en Luik voldoende mogelijkheden voor bijzondere uitstapjes tijdens je vakantie op de camping in Limburg.

Campings Belgisch Limburg

De campings in Belgisch Limburg liggen goed verspreid over de regio, al is de natuur in al haar pracht en praal nooit ver weg. Er is dan ook voor iedere vakantieganger wel een camping in Limburg te vinden die aansluit bij ieders persoonlijke behoeften.

Doorgaans huur je bij de meeste campings in Limburg een staanplaats voor je eigen camper, tent of caravan, maar er zijn ook een aantal campings in Limburg te vinden waar je terecht kunt voor de huur van een sta-caravan, tent of bungalow ter plaatse. Zo ben je altijd van alle gemakken voorzien op een camping in Limburg.

Vakantie in Belgisch Limburg

Wandelen, fietsen en andere (sportieve) activiteiten beoefenen hoort er een beetje bij tijdens je kampeervakantie in Limburg. De omgeving nodigt uit om te voet of per fiets verkend te worden, maar er is nog veel meer te doen en te beleven in Belgisch Limburg.

Zo mag een bezoek aan steden als Hasselt, Genk, Sint-Truiden en Maastricht eigenlijk niet ontbreken tijdens je kampeervakantie op de camping in Limburg. Alle steden bieden voor ieder wat wils: historische musea, bijzondere bezienswaardigheden en bovenal de Limburgse gezelligheid in de vele gezellige restaurants, kroegen en op de zonovergoten terrassen. Klik op de steden om de belangrijkste bezienswaardigheden per stad te ontdekken, want dit zijn er teveel om hier te benoemen.

Het zal je in de tussentijd niet meer verbazen dat Belgisch Limburg als kampeerregio voldoende vertier heeft te bieden voor jong en oud en het is dan ook niet gek dat veel kampeerders ieder jaar opnieuw kiezen voor een camping in Limburg in België!

Meer informatie over Limburg in België?